Regulament Ringstar Club

Ringstar Club se vrea un club al oamenilor ce iubesc dresajul si cainii educati, care vor sa petreaca un timp placut alaturi de cainii lor si de alti iubitori si pasionati de dresaj. Membrii clubului nu sunt clienti ai SC. K9 Sport & Training Company SRL, detinatoarea marcii inregistrate Ringstar, asadar nici un instructor angajat sau colaborator al acestei societati nu are obligatia de a consilia sau lucra cu cainii membrilor.

Cotizatia de membru al clubului nu constituie plata a serviciilor, ci se aloca unui fond special pentru achizitionarea de material si echipamente, intretinerea terenului, contributie la chirie si lucrari de intretinere.

Scopul Ringstar Club este promovarea sporturilor canine si a educatiei chinologice a oamenilor ca o componenta indispensabila a unei societati civilizate. Membrii clubului sunt rugati sa sprijine activitatile ce servesc acestui scop (demonstratii, seminarii, etc.)

-cotizatia pentru a fi membru Ringstar Club este de 40 euro/luna si se va plati anticipat pentru 4 luni.
-se pot inscrie atat profesionisti cat si pasionati cu maximum 2 caini proprietate personala, pentru al doilea caine percepandu-se o taxa suplimentara de 20 euro/luna.
-se pot inscrie profesionisti cu cainele unui client. In acest caz se va plati anticipat cotizatia pentru un caine pe 6 luni.
-cotizatia nu este transferabila, si se plateste indiferent de prezenta la antrenamente
-membrii clubului au obligatia sa ajute oricare alt membru in antrenamente, daca acesta o cere, precum si sa aibe o atitudine pozitiva si respectuasa fata de ceilalti membrii.
-se organizeaza 2 antrenamente/saptamana conform programului clubului, afisat pe site, intervalul orar de incepere a antrenamentelor trebuie respectat.
-o prezenta inconstanta la antrenamentele clubului duce la excluderea din club.
-se va desemna de comun acord un coordonator de antrenament.
-antrenamentele de pe terenul de dresaj se vor desfasura dupa o ordine stabilita la sosirea membrilor si afisata pe tabelul indicator de la intrarea terenului
-programul (tematica) fiecarui antrenament va fi stabilit de comun acord de catre membrii, iar tematica zilei se va respecta fara derogari.
-fiecare membru are un timp limitat de antrenament cu cainele sau (aproxx. 20 min), timp in care toate echipamentele clubului cat si ajutorul celorlalti membrii, ii stau la dispozitie. La terminarea acestui timp este obligat sa paraseasca terenul de antrenament
-membrii prezenti cu 2 caini la acelasi antrenament, nu pot intra in teren consecutiv cu acei caini.
-membrii clubului trebuie sa pastreze curatenia si ordinea terenului de dresaj si a anexelor, toate echipamentele folosite vor fi puse la locul lor.
-membrii clubului au obligatia sa participe la sedintele tehnice organizate de comun accord.
-inainte de antrenament, cainii vor fi plimbati in afara terenului, respectandu-se curatenia, iar pana cand le vine randul, vor sta in custiile special amenajate de langa teren sau in masini.
-accesul cainilor in cabana clubului sau in anexele clubului, intre antrenamente sau dupa este interzis.
-in incinta bazei Ringstar Club cainii vor fi tinuti numai in lesa si se vor respecta regulile de curatenie.
-accesul auto in baza Ringstar se face numai cu ecusonul de parcare afisat la loc vizibil, sau pe baza cardului de membru.
-toti membrii Ringstar Club beneficiaza de o reducere de 20% la toate produsele Ringstar Shop si la serviciile Ringstar Pet Hotel, pe baza cardului de membru.
-in baza cardului de membru, partenerii nostrii ( afisati pe site) ofera reduceri sau cadouri promotionale.

Precizam faptul ca acesta este un CLUB PRIVAT, in care organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea sau prelungirea ei, pentru orice persoana sau membru.
Oricand, orice membru se poate retrage din club iar organizatorul poate refuza accesul oricarui membru in baza sau pe terenul de antrenament, in acest caz cotizatia va fi returnata membrului scazand lunile trecute.