De ce noi ?

De ce noi? Pentru ca suntem diferiti!

Suntem specializati in tot ceea ce insemna nevoile cateilor si ale oamenilor, pornind de la consiliere la achizitia puiului, trecand prin toate etapele cresterii, socializarii si educatiei, si ajungand la dresaj competitional si utilitar.
Din 2009 ne-am axat pe implicarea proprietarilor in dresajul cateiilor, schimband in acest fel viata a mii de oameni si caini.

Stim foarte bine cum gandesc si cum invata cainii, si ne pricepem sa va invatam si pe dv..

Avantajele noastre

Va ajutam sa treceti peste problemele de inceput ale puilor

Programul nostru de “Puppy Class” combina exercitiile de dresaj cu joaca, socializarea si dezvoltarea neuro-motorie timpurie, ajutandu-va sa cresteti catelul corect. Va vom consilia si ajuta sa treceti prin toate fazele educatiei si cresterii in asa fel incat sa aveti un catel educat-un prieten minunat.

Cunoastem si stim cum sa rezolvam problemele cu care va confruntati

Cursurile noastre “Disciplina de companie Baza si Avansat”, sunt in asa fel structurate si concepute incat sa acopere principalele provocari pe care le puteti avea in educatia cainelui. Oricand va stam la dispozitie si cu lectii individuale ce se vor potrivi la fix problemei voastre.

Intelegem provocarile pe care orasul nostru vi le aduce

Crestere unui catel in Bucuresti poate fi dificila, traficul, aglomeratia, oamenii, alti caini, sunt surse permanente de distrageri si eventuale probleme. Va ajutam si va invatam cum sa infruntati aceste lucruri in asa fel incat sa va bucurati cu catelul vostru urban de viata impreuna.

Suntem flexibili si convenabili

Ne dorim sa acoperim cat mai repede educatia catelului si de accea venim in intampinarea nevoilor voastre cu programe cat mai accesibile. Avem cursuri seara, in week-end, chiar si on-line, dar si lectii individuale ce se pliaza complet pe programul vostru.

Ne distram si noi si cateii invatand

Ne bazam pe cele mai noi si evoluate metode de dresaj si predare bazate pe studii stintifice dar si pe experienta noastra. Recompensam, ne jucam, ne distram si invatam in acelasi timp !

Suntem experti in dresaj canin si avem experienta si capacitatea sa va transmitem cunostintele necesare

Instructorii nostril sunt atestati de catre Asociatia Chinologica Romana, si au numeroase participari la seminarii, examene, concursuri din tara si strainatate. Suntem intr-o continua dezvoltare personala si la curent cu toate noutatile in dresaj si chinologie. Si incercam sa fim si simpatici !!!

Avem o locatie fantastica

Ne bucuram sa va avem oaspeti in locatia noastra, unde v-am pregatit 3 terenuri de dresaj cu gazon, nocturna si tot ce v-ati putea dori in materie de echipamente, o sala acoperita si cu gazon artificial, cabana clubului, parcare la discretie, totul intr-un parc natural plin de verdeata, liniste si aer curat, in sectorul 1, cu acces facil si pentru cei din jurul Bucurestiului. (afla mai multe)