Dresaj Canin

Pregătire TSAC și BH

Acest curs intensiv este conceput pentru a pregăti câinii și stăpânii pentru Testul de Sociabilitate și Aptitudini Canine (TSAC) și examenul BH Canin, accentuând dezvoltarea disciplinii și a sociabilității.

Pretul cursului : 300€

Detalii si inscriere

Puppy Class

In acest curs vom lucra la disciplina de baza, va vom invata cum sa comunicati corect cu catelul, si vom acoperi si celelalte aspecte mai putin placute ale “copilariei” catelului, cum ar fi: rosul si muscatul, pastrarea curateniei, energia in exces, etc..

Pretul cursului : 300€

Detalii si inscriere

Disciplina de Companie – Baza

Vom parcurge impreuna notiunile de baza din dresajul canin si va vom invata sa comunicati corect cu catelul, vom defini impreuna asteptarile voastre dar si limitele compromisului care este traiul impreuna cu un catel.

Pretul cursului : 300€/luna

Detalii si inscriere


Lectii Individuale

Suntem aici pentru dv. si pentru catelul dv. ! Experienta noastra ne face sa fim increzatori si sa va putem spune ca vom gasi impreuna solutii pentru problemele cu care va confruntati.

Pret : 600€ -pachetul de 10 lectii individuale, aproximativ 1h/lectie

Detalii si inscriere

Dresaj cu Pensiune

Pentru cei din alte localitati, sau pentru cateii cu probleme speciale, sau daca lipsiti mai mult, avem si dresaj cat timp catelul ramane la noi, (Ringstar Pet Hotel).

Pret : 1500€ /30zile , dresaj si cazare, nu include mancarea

Detalii si inscriere

Disciplina de companie – Avansat

Vom lucra impreuna dupa toate rigorile si elementele examenului de dresaj TSAC (Testul de Sociabiltate si Aptitudini Canine)

Detalii si inscriere


Handling Expozitional

Acest curs este unul mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, ca intr-un dans.

Detalii si inscriere

Tricks-Click & Fun

Vino la Tricks, Clicks and Fun! Ai ocazia sa afli cum sunt dresati cateii din filme, sa stabilesti un limbaj comun impreuna cu catelul tau si sa inveti cum sa ii consumi energia intr-un spatiu oricat de mic.

Detalii si inscriere

Mini Dog Class

Un curs special pentru cateii vostri delicati si rasfatati

Detalii si inscriere


Puppy Plus

Aprofundam notiunile de disciplina de baza, continuam socializarea si va ajutam si cu socializarea urbana, adica iesim in oras .

Detalii si inscriere

Urban Dog Class

Va vom ajuta sa slefuiti concentrarea catelului vostru si va vom invata cum sa gestionati situatiile cu care va puteti confrunta zilnic.

Detalii si inscriere