Curs Disciplina de Companie – Baza

Cunoscand foarte bine nevoile oamenilor dar si ale cainilor, precum si principalele probleme in relatia acestora, bazandu-ne pe experienta noastra si a partenerilor nostri din strainatate, am creat o selectie de comenzi si teme de dresaj, pe care le-am sistematizat in acest curs.

Din 2009 mii de oameni si caini au absolvit acest curs, pentru multi dintre ei informatiile obtinute si exercitiile facute au contribuit la schimbari majore in viata lor.

Vom parcurge impreuna notiunile de baza din dresajul canin si va vom invata sa comunicati corect cu catelul, vom defini impreuna asteptarile voastre dar si limitele compromisului care este traiul impreuna cu un catel.

Pentru asta vom invata comenzile de baza ca “bravo”,“fui”,“liber”,“sezi”,“culcat”, “asteapta”, dar vom lucra si lucruri mai avansate ca mersul la pas sau chemarea.

Pentru ca orasul e plin de distrageri, in a doua parte a cursului, vom lucra la concentrare si vom merge in trafic sau in parc.

Ei bine !!! Vom face toate acestea intr-o grupa cu mai multi caini si proprietarii lor, avand in acest fel posibilitatea sa invatam din greselile celorlalti.

Imaginati-va catelul vostru ascultandu-va cu mai multi catei in jurul lui !!! Vom reusi impreuna asta !!!

Pentru catei: peste 6 luni, cu schema de vaccinare completa, inclusiv vaccinul contra tusei de canisa (facut cu minim 10zile inainte de curs), deparazitati intern si extern

Ne intalnim : de 2 ori/saptamana, de la ora 19.30, timp de 2 luni (16 lectii)

Pretul cursului : 300€/luna

Inscrieti-va!

Ne-ar face placere sa ne cunoastem.