Curs Disciplina de companie – Avansat

Bravo ! Iata-va la cel mai inalt nivel !!! Daca ati ajuns aici inseamna ca sunteti multumit de educatia de baza a catelului vostru si va intelegeti.

Ce va propunem noi ?! Sa va ajutam sa faceti urmatorul pas in dresajul canin.

Vom lucra impreuna dupa toate rigorile si elementele examenului de dresaj TSAC (Testul de Sociabiltate si Aptitudini Canine). Acesta este echivalentul unui “Canine Good Citizen”, este un examen de maturitate pe care orice catel care traieste in oras ar trebui sa-l promoveze. Este o proba de disciplina, siguranta de sine si buna socializare, elemente absolut necesare in educatia unui caine, indiferent de dimensiuni sau rasa. Un catel care a promovat TSAC-ul va fi un companion ireprosabil in aproape orice situatie urbana, de la o cafea la terasa pana la plimbari pe bulevarde zgomotoase.

Specialistii Asociatiei Chinologice Romane, singura organizatie abilitata chinologic, va vor arbitra echipa dupa regulamentul international valabil, si daca v-ati pregatit si v-ati facut lectiile, veti obtine o diploma recunoscuta de Federatia Chinologica Internationala.

Incercam sa organizam acest curs in asa fel incat la final sa putem participa la un examen TSAC oficial.

Pentru catei: peste 12 luni, care au trecut evaluarea/testarea noastra, cu schema de vaccinare completa, inclusiv vaccinul contra tusei de canisa (facut cu minim 10zile inainte de curs), deparazitati intern si extern

Ne intalnim: de 2 ori/saptamana, de la ora 19.30, timp de 2 luni (16 lectii)

Pretul cursului :

  • 200€/luna-pentru cei cate au absolvit un alt curs Ringstar
  • 250€/luna-pentru cei care sunt la primul curs Ringstar

Inscrieti-va!

Ne-ar face placere sa ne cunoastem.