Curs de Handling Expozitional

Totul despre expozitiile canine de frumusete si prezentarea cainilor in show cu Brandusa Gheorghiu (medic veterinar, instructor de dresaj, arbitru chinolog)

Acest curs este unul mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, ca intr-un dans.

Handlingul inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii.

Cursul are doua sedinte teoretice, pe durata a aproximativ 4 ore pentru fiecare sedinta. In aceste prime doua sedinte vom invata ce inseamna expozitiile chinologice de frumusete, cainele din toate punctele de vedere: fizic, psihic, precum si tehnicile de dresaj utilizate.

Continuam cu urmatoarele zece sedinte practice, cind ne intilnim in echipa completa, om-caine la teren.
Inscrierile se fac pe adresa de email: brandusa.gheorghiu@ringstar.ro

In emailul pe care il trimiteti, Brandusa va roaga sa va prezentati pe rind, membri echipei om–caine, indeosebi pe prietenul necuvintator. Scrieti tot ce iubiti la el dar si ce nu agreati, si desigur, ce doriti sa realizati.

In sedintele practice vom incerca sa recreem toate conditiile de expozitie, indoor si outdoor.

Pentru catei: varsta minima 4 luni, cu schema de vaccinare completa, inclusiv vaccinul contra tusei de canisa (facut cu minim 10zile inainte de curs), deparazitati intern si extern, microcipati si inscrisi in RECS

Ne intalnim: 12 sedinte; 1h30 min/sedinta; sambata si duminica ora 10.00

Pretul cursului : 350 €

Rezervati-va un loc.

Va asteptam cu drag!