Dresaj canin Bucuresti

A+ R A-

Curs de Handling Expozitional

Una dintre activitatile recreative pe care le putem desfasura impreuna  cu cateii nostri este prezentarea la expozitiile canine.

Profesionisti sau nu, tot mai multi proprietari de catei aleg aceasta modalitate de petrecere a weekend-urilor, avand ocazia sa se intalneasca cu iubitori de caini din toata lumea, pasionati si crescatori de caini de rasa, dornici sa obtina dreptul de monta sau diverse titluri pentru cainele lor si nu in ultimul rand sa viziteze locuri si zone placute impreuna cu prietenul patruped.

De foarte multe ori vedem in cadrul concursurilor canine, exemplare de foarte buna calitate care au obtinut calificative slabe datorita deficientelor de prezentare. Dar tot in aceeasi masura constatam ca majoritatea stapinilor, tocmai pentru ca isi iubesc si isi respecta cainele ca pe un membru al familiei, sunt dispusi sa depuna efortul necesar pentru a sublinia frumusetea acestuia. O buna prezentare a cainelui in ring poate evidentia calitatile acestuia si totodata poate masca usoarele defecte.

Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, va propunem o premiera in chinologia romaneasca, si anume un "Curs de Handling Expozitional", curs care sa permita pasionatilor si nu numai, sa se familiarizeze cu handlingul si cu secretele acestuia.

Avem placerea si onoarea ca acest curs sa fie sustinut de Brindusa Gheorghiu, nume cunoscut si recunoscut al chinologiei romanesti, cu o carte de vizita de exceptie.

Terapie asistata de animale, in premiera in Romania

Terapie asistată de animale pentru pers…

Primul proiect naţional de terapie a deţinutilor asistată de animale debutează în luna februarie 2013 în România. Prin proiectul « Un câine educat, un prieten minunat », Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Asociaţia...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:50582 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Organizatii partenere

Administratia Nationala a Penitenciarelor din Romania (ANP) este institutie publica de interes national, cu personalitate juridica, care face parte din institutiile publice de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:51029 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Despre terapia asistata de animale

Terapia şi activităţile asistate cu animale (TAAA) promovează interacţiunea pozitivă dintre om şi animal cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii umane şi facilita procesul de recuperare al persoanelor care...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:53149 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Premiera in Romania: Terapie asistata de animale pentru persoanele private de libertate

Ringstar Club pe Facebook!

TVR1 - Arca lui Noe