Dresaj canin Bucuresti

A+ R A-

Ringstar® Club Privat pentru Dresaj Canin

Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, Ringstar® Club, organizeaza cursuri de dresaj caini in care proprietarul lucreza cu cainele sau.
Sustinem cursuri dresaj preluate dupa modelul cursurilor de dresaj canin din strainatate, cu o tematica identica cu a scolilor colaboratoare din Ungaria si USA, aceste cursuri se adreseaza celor care vor sa lucreze singuri cu cateii lor sub indrumarea instructoriilor nostrii. Aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente, deoarece proprietarul este cel care isi dreseaza cainele, in acest fel invatand foarte bine si cum sa mentina exercitiile asimilate, cum sa corecteze greselile si totodata dezvolta o relatie corecta cu cainele sau.

Sedintele se organizeaza intr-o grupa de caini, in acest fel facandu-se si o socializare buna a cainilor si totodata stimuland invatarea prin metoda imitatiei.
Proprietarii de caini de rasa si nu numai pot invata foarte multe cunoscand problemele si greselile celorlalti cursanti, acest stil de lucru fiind foarte motivant atat pentru caini dar si pentru oameni.
Pe langa participarea la unul dintre cursurile noastre, pentru aceia dintre dv. care gasesc activitatea impreuna cu cainele relaxanta sau doresc antrenarea pentru unul dintre sporturile canine, va oferim posibilitatea de a va inscrie in Ringstar® Club, un club al oamenilor ce iubesc cainii educati.
Pentru cei din alte localitati sau cei foarte ocupati oferim si dresaj cu ramanerea catelului in pensiune sau demipensiune urmat de un curs personalizat.
Aflata intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu mijloace de transport in comun in apropiere si cu toate dotarile necesare, locatia si instructorii Ringstar® Club va astepta sa ne jucam impreuna cu cainii nostrii.

Terapie asistata de animale, in premiera in Romania

Terapie asistată de animale pentru pers…

Primul proiect naţional de terapie a deţinutilor asistată de animale debutează în luna februarie 2013 în România. Prin proiectul « Un câine educat, un prieten minunat », Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Asociaţia...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:50580 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Organizatii partenere

Administratia Nationala a Penitenciarelor din Romania (ANP) este institutie publica de interes national, cu personalitate juridica, care face parte din institutiile publice de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:51028 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Despre terapia asistata de animale

Terapia şi activităţile asistate cu animale (TAAA) promovează interacţiunea pozitivă dintre om şi animal cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii umane şi facilita procesul de recuperare al persoanelor care...

Robert Caraman - avatar Robert Caraman 08 Feb 2013 Hits:53148 Proiectul "Un caine educat-Un prieten minunat"

Read more

Premiera in Romania: Terapie asistata de animale pentru persoanele private de libertate

Ringstar Club pe Facebook!

TVR1 - Arca lui Noe